header photo

26 Nisan 2010 Pazartesi

herkes serbest, bi sen tutsak...

Antalya'da sarhoş lavuk, arabsıyla otobüs durağına dalmış, 8 kişi yaralanmış. Herif kaçmış, 4 saat sonra polise teslim olmuş. Gel gör ki, bu dallama tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.

Siirt'teki malum olayı duymayan kalmadı. 13-14 yaşındaki piçlerin el kadar bebeklere yaptıklarını okumuşsunuzdur. Okumayan kaldıysa da, (yalnız dikkat edin içiniz kalkabilir) buyursun buradan baksın. Şimdi bu piç kuruları da serbest. (Küçük bir çocuk babası olarak söylüyorum! Çocuk mocuk anlamam ben arkadaş, bunları da yaşı kaç olursa olsun siklerinden sallandırmak lazım)

Meclis'te ıvır zıvırları tartışacaklarına, bu tür suçların yaptırımlarına bi hal çare bulsalar ya ağalar, paşalar! Reformsa, gelin bunlara bir reform getirin! İnsan büyüdükçe geleceğe ilişkin korkuları daha da artıyor.

21 Nisan 2010 Çarşamba

size söylemiştim a.q.

Bundan 2 ay önce bir şeyler olacak hissediyorum demiştim.

Yok, henüz olmadı ama ramak kaldı. Sanki istesem hemen iş arkadaşımla yatakta bulacağız kendimizi. Oradan sinyaller gayet net çünkü. Fakat ben henüz karar veremedim. Eğer yaparsam ilk kez karımı aldatmış olacağım. (Paralı ilişkiler hariç, o da sadece bir iki kere)... Eğer yapmazsam da içimde kalacak a.q. (Hatun bildiğin taş)

Üff ya... Daha bi bok yemeden streslere daldım çıktım. Bu ne yaa!

8 Nisan 2010 Perşembe

The Pacific



Amerikan HBO kanalının 10 bölümlük yeni mini-serisi. "HBO veriyorsa iyidir" dedim izledim. Şu ana kadar 4 bölüm yayınlanmış Amerika'da. Band of Brothers gibi Tom Hanks ve Steven Spielberg yapımı. II. Dünya Savaşı sırasında Pasifik'te Amerikan askerlerinin Japonlarla savaşını anlatıyor. Haliyle Amerikan propagandası var. Ama, en azından şu ana kadar, -Vietnam sendromu benzeri- Amerikan askerlerinin nasıl sıyırdıklarını da görüyoruz.

II. Dünya Savaşı ile ilgili ne varsa izlemeye çalışırım, ana ilgi alanlarımdan biridir. O yüzden bunu da izliyorum. Herifler bol para harcamış, oyunculuklar filan süper, dizi de çok başarılı. Şiddetle tavsiye ederim!

Bildiğim kadarıyla cnbc-e verecekti bu diziyi, ne oldu, başladı mı bilmiyorum. Nasıl olsa internet sitelerine düştü. (Yaşasın korsan!)

Yalnız dizide o kadar çok sigara içiliyor ki, nasıl buzlayacaklar/çiçeklendirecekler o kadar sahneyi bilemedim.

6 Nisan 2010 Salı