header photo

30 Ağustos 2010 Pazartesi

youtube çalışıyor!

Valla billa çalışıyor ya! Ne oldu lan buna? Ben de tam bilgi edinme hakkımı kullanıp başbakan'a sormayı düşünüyordum "aga sen nası giriyon youtube'a, bi de hele?"

En son DNS değiştirmiş, youtube'umu izler olmuştum ki, devletim sağolsun beni koruyup! youtube'u kestiydi. Ama şimdi beni korumaktan vaz mı geçti yoksa? Artık beni sevmiyor mu, istemiyor mu yoksa?

savaş/zafer!


Bugün ilk kez 30 Ağustos törenleri için Hipodrom'a gittik ailecek. Bu sıcakta çekilir şey değil a.q. Tanklar, toplar, tüfekler, uçaklar filan derken, törenin sonunda aklımdaki tek şey şuydu: Savaş çok fena birşey şerefsizim! O tankların uçakların sesi bile insanı (bizim ufaklığı) tırsıtıyor. Bir de bomba attıklarını düşünün tepenize! İnsan çocuk sahibi olduktan sonra çok değişiyor. Ben değiştim. Gerçi asıl değişimim evlendikten sonra olmuştu. Yalan yok, evlenmeden önce, şimdiki zevceme mini etek filan giydirmezdim. Bildiğim maço/öküz takılırdım. Şimdi de giy diyorum, dekolte yap diyorum, bu kez o yapmıyor. "Evlendikten sonra çok değiştin sen" deyip kavga çıkartsam mı?

Ulan 30 Ağustos'tan, savaştan ben bu konuya nasıl geldim ya?