header photo

21 Nisan 2010 Çarşamba

size söylemiştim a.q.

Bundan 2 ay önce bir şeyler olacak hissediyorum demiştim.

Yok, henüz olmadı ama ramak kaldı. Sanki istesem hemen iş arkadaşımla yatakta bulacağız kendimizi. Oradan sinyaller gayet net çünkü. Fakat ben henüz karar veremedim. Eğer yaparsam ilk kez karımı aldatmış olacağım. (Paralı ilişkiler hariç, o da sadece bir iki kere)... Eğer yapmazsam da içimde kalacak a.q. (Hatun bildiğin taş)

Üff ya... Daha bi bok yemeden streslere daldım çıktım. Bu ne yaa!

9 dedi bi başkası:

moonchile dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
leyla dedi ki...

vicdan azabı duyacaksın gibi geliyor bana. yapma derim ben.

Sel dedi ki...

Gidip para karşılığı birileriyle yatabiliyorsan neyi düşünüyorsun ki? Emin ol karına karşı bi sadakat sorumluluğun yok artık. Götür o hatunu. Bitmiş gitmişsin zaten kafa olarak.
Evliliğini hala niye sürdürüyorsun o bile belli değil ama böyle oluyor bu işler demekki. Karınla alakalı yorumda bulunmak haddimizi aşar bu ortamda, kendisi adına üzüldüm sadece.
Ama dediğim gibi bari kendini kandırma, karınla aranda zaten bir sadakat sorumluluğu yok, para verip kendini küçülteceğine o hatunu götür. Oturup blogla zaman kaybetmen bile komik hatta.

Mr. No dedi ki...

@moonchile
35 yaşım geldim. sinyallerin ne anlama geldiğini anlayacak tecrübem var çok şükür.

@leyla
zaten beni stress denizlerine sokup çıkaran da o... vicdan sahibi olmak, merhametli ve sorumluluk sahibi olmak dünyanın en zor şeylerinden biri bence...

@sel
çok acımasız olmuş yorumun. evliliğimi sorgulaman da yersiz kaçmış. işler dışarıdan göründüğü gibi olmuyor, bilirsin. ben burada kimseye söyleyemediğim şeyleri yazıp, bazen tartışıp, 'belki hafif rahatlarım' halet-i ruhiyesiyle takılıyorum. Yaptıklarımın, aklımdan geçenlerin yanlış olduğnuu çok iyi biliyorum. Hatta belki bunlar sadece aklımda kalacak, eyleme dönüşmeyecek. Konu uzun, yerim ve zamanım dar.

moonchile dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
evli adam dedi ki...

aynı işte uzak-yakın çalışılan kadınlar her zaman tehlikelidir, uzak durulması gerekir prensip olarak.

paralı seks ile bu bahsedilen aynı şey değildir. aynı kefeye koymamak gerekir, serbest kadın evli erkek için her zaman tehlikeli olabilecek bir durumdur.

aklından geçenin yanlış olduğunu düşünüyorsan hiç bulaşma derim naçizane.

Mr. No dedi ki...

@evli
götüm yemedi zaten, vazgeçtim gibi...

leyla dedi ki...

yaa aslında bende başına bela alma diyecektim ama evli benden önce yazmış. ben iş arkadaşımla 6 yıl birlikteydim. o evli ben bekardım. ben asla işle aşkı karıştırmadım. ayrıldıktan sonrada birlikte çalıştık ve hala çalışıyoruz. aile hayatına hiç karışmadım. Bana benimle olduğu zamanlar yetiyordu zaten. Ama malesefki etrafımdan gördüğüm kadarıyla bu durumdakikadınların çoğu evli erkekler için bela oluyor. çok riskli. Çünkü kadınlar bir süre sonra kıskançlık yapıyorlar yada evlenmek istiyorlar. O yüzden dikkat et derim, dahada iyisi vazgeç.

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

evli adam'ın dediği doğru, iş yerinden tanışlar her zaman sıkıntı yaratır. daha sonra başın ağrır. iş yerinden tanıdığın birisi olmasa durmak yok yola devam :)